Home » Actueel
Verstappen: “Ik kan niet wachten”
20 feb
2018
Door: admin

Verstappen: “Ik kan niet wachten” »

Max Verstappen stelt dat hij niet kan wachten om aan de slag te gaan met de nieuwe RB14. De Nederlander zag zijn teamgenoot Daniel Ricciardo de nieuwe auto z’n shakedown geven op Silverstone.

Renault presenteert R.S.18
20 feb
2018
Door: admin

Renault presenteert R.S.18 »

Renault Sport F1 Team heeft op dinsdag haar nieuwe R.S.18 gepresenteerd. Het team wil in het komende seizoen de stijgende lijn in de prestaties van het eigen fabrieksteam verder doortrekken.

Ricciardo crashte RB14 bij shakedown
20 feb
2018
Door: admin

Ricciardo crashte RB14 bij shakedown »

Red Bull Racing-coureur Daniel Ricciardo heeft de shakedown van de nieuwe RB14 beëindigd met een crash in de bandenstapels. De Australiër verloor de controle en beschadigde de voorkant van het chassis.

Sauber onthult C37
20 feb
2018
Door: admin

Sauber onthult C37 »

Sauber F1 Team heeft op dinsdag haar nieuwe C37 gepresenteerd. Het Zwitserse team komt in het komende jaar uit met verregaande steun van Alfa Romeo, dat na ruim drie decennia terugkeert in de F1.

Williams benoemt Doug McKiernan tot Chief Engineer
20 feb
2018
Door: admin

Williams benoemt Doug McKiernan tot Chief Engineer »

Williams F1 Team heeft Doug McKiernan aangesteld als haar nieuwe Chief Engineer. McKiernan wordt bij het team herenigd met Chief Technical Officer Paddy Lowe, met wie hij eerder werkte bij McLaren.

Ricciardo voltooit shakedown RB14 in Silverstone
19 feb
2018
Door: admin

Ricciardo voltooit shakedown RB14 in Silverstone »

Daniel Ricciardo heeft de Red Bull RB14 op maandagochtend z’n shakedown gegeven tijdens een korte filmdag test op het circuit van Silverstone.