Home » Actueel
Ocon: “Ik blijf bij Force India”
20 sep
2017
Door: admin

Ocon: “Ik blijf bij Force India” »

Force India-coureur Esteban Ocon heeft op zijn Twitter-account bevestigd dat hij ook volgend jaar bij het team uit Silverstone blijft. Force India had al een optie op de diensten van de Fransman voor een tweede opeenvolgend seizoen.

Circuit Mexico City ongedeerd na zware aardbeving
20 sep
2017
Door: admin

Circuit Mexico City ongedeerd na zware aardbeving »

Het Autodromo Hermanos Rodriguez in Mexico City is volgens de organisatie ongedeerd gebleven bij de zware aardbeving die Mexico op dinsdag trof. Force India-coureur Sergio Pérez is een fundraiser gestart.

Hamilton: “Mercedes lost tekortkomingen W08 niet meer op”
20 sep
2017
Door: admin

Hamilton: “Mercedes lost tekortkomingen W08 niet meer op” »

Mercedes AMG zal de tekortkomingen van de W08 Hybrid in de langzamere bochten niet meer oplossen in dit seizoen. Dat heeft Lewis Hamilton laten doorschemeren.

Verstappen: “Geen excuses van Vettel”
19 sep
2017
Door: admin

Verstappen: “Geen excuses van Vettel” »

Max Verstappen heeft gezegd dat hij na het startincident in de Grand Prix van Singapore geen excuses heeft gekregen van Sebastian Vettel. De Ferrari-coureur weigerde de schuld voor het incident op zich te nemen.

Coureurs verdeeld over bandenstrategie voor Maleisië
19 sep
2017
Door: admin

Coureurs verdeeld over bandenstrategie voor Maleisië »

De F1-coureurs zijn verdeeld in hun oordeel over wat de beste bandenstrategie is voor de Grand Prix van Maleisië. Ze kozen uiteenlopende combinaties voor de voorlopig laatste race in Sepang.

Alonso: “Alles wordt weer normaal!”
18 sep
2017
Door: admin

Alonso: “Alles wordt weer normaal!” »

McLaren’s Fernando Alonso snakt naar een nieuw begin. Ondanks dat hij nog geen contract heeft voor 2018, hintte hij naar een langer verblijf bij McLaren door te stellen dat alles volgend jaar “eindelijk weer normaal wordt”.