Home » Column
First Gear: Inhaalperikelen
2 apr
2018
Door: admin

First Gear: Inhaalperikelen »

Er was de afgelopen week opnieuw veel te doen om het gebrek aan inhaalmogelijkheden in de Formule 1 nadat het in de Grand Prix van Australië opnieuw heel lastig bleek om auto’s voorbij te geraken.

First Gear: Hoe lang nog, Mr. Murphy?
12 jul
2017
Door: admin

First Gear: Hoe lang nog, Mr. Murphy? »

De ongelooflijke reeks van uitvalbeurten van Max Verstappen doet je afvragen hoeveel pech een coureur kan hebben in zo’n korte periode?

First Gear: Thomas
21 mei
2017
Door: admin

First Gear: Thomas »

Een van de opvallendste verhalen van de Grand Prix van Spanje, was het verhaal van Thomas: het jongetje op de tribune dat huilde om het vroege uitvallen van zijn held Kimi Räikkönen, maar uiteindelijk de dag van zijn leven had.

First Gear: Temptation Indy
16 apr
2017
Door: admin

First Gear: Temptation Indy »

De aankondiging van het Indianapolis 500 avontuur van Fernando Alonso zorgde voor een golf van opwinding in het F1-paddock. Het is een stap die in meerdere opzichten positief kan uitpakken.

First Gear: Bernie
29 jan
2017
Door: admin

First Gear: Bernie »

Het afscheid van Bernie Ecclestone is een markant moment in de lange geschiedenis van de Formule 1. Hij was vier decennia lang de onbetwiste leider en stond aan de basis van wat de sport vandaag de dag is.

First Gear: Out on a High
4 dec
2016
Door: admin

First Gear: Out on a High »

Nico Rosberg deed de wereld versteld staan van zijn besluit om te stoppen, maar bij nader inzien is er wel iets voor te zeggen als je je voorstelt hoe hij al die jaren zijn doel heeft nagestreefd.