Home » Column
First Gear: Het oog van de storm
30 mei
2018
Door: admin

First Gear: Het oog van de storm »

Max Verstappen moest zich verbijten na een gitzwart weekend in Monaco na zijn crash in de derde vrije training. De Nederlander kreeg daarop veel kritiek te verwerken.

First Gear: Bandenlobby
15 mei
2018
Door: admin

First Gear: Bandenlobby »

De aanpassing die Pirelli in Barcelona doorvoerde aan de banden zou een bepalend stempel kunnen drukken op de rest van dit Wereldkampioenschap.

First Gear: Inhaalperikelen
2 apr
2018
Door: admin

First Gear: Inhaalperikelen »

Er was de afgelopen week opnieuw veel te doen om het gebrek aan inhaalmogelijkheden in de Formule 1 nadat het in de Grand Prix van Australië opnieuw heel lastig bleek om auto’s voorbij te geraken.

First Gear: Hoe lang nog, Mr. Murphy?
12 jul
2017
Door: admin

First Gear: Hoe lang nog, Mr. Murphy? »

De ongelooflijke reeks van uitvalbeurten van Max Verstappen doet je afvragen hoeveel pech een coureur kan hebben in zo’n korte periode?

First Gear: Thomas
21 mei
2017
Door: admin

First Gear: Thomas »

Een van de opvallendste verhalen van de Grand Prix van Spanje, was het verhaal van Thomas: het jongetje op de tribune dat huilde om het vroege uitvallen van zijn held Kimi Räikkönen, maar uiteindelijk de dag van zijn leven had.

First Gear: Temptation Indy
16 apr
2017
Door: admin

First Gear: Temptation Indy »

De aankondiging van het Indianapolis 500 avontuur van Fernando Alonso zorgde voor een golf van opwinding in het F1-paddock. Het is een stap die in meerdere opzichten positief kan uitpakken.