Home » Reports
GP van Groot-Brittannië: Vettel wint, Hamilton tweede na inhaalrace
8 jul
2018
Door: admin

GP van Groot-Brittannië: Vettel wint, Hamilton tweede na inhaalrace »

Sebastian Vettel heeft op zondag in Silverstone de Grand Prix van Groot-Brittannië op zijn naam gebracht. De Ferrari-coureur bleef Lewis Hamilton voor, die na een touché met Kimi Räikkönen van achteraan terug moest komen. Max Verstappen viel vijf ronden voor de finish uit.

GP van Groot-Brittannië: Hamilton pakt recordpole in Silverstone
7 jul
2018
Door: admin

GP van Groot-Brittannië: Hamilton pakt recordpole in Silverstone »

Lewis Hamilton heeft op zaterdag op Silverstone pole-position gepakt voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. In 1:25.892 was hij in zijn beslissende laatste run 0,04 seconde sneller dan Sebastian Vettel en behaalde een baanbrekende zesde pole voor zijn thuisrace.

GP van Groot-Brittannië: Hamilton naar de snelste tijd, Hartley crasht
7 jul
2018
Door: admin

GP van Groot-Brittannië: Hamilton naar de snelste tijd, Hartley crasht »

Lewis Hamilton heeft op zaterdagochtend de derde vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië als snelste afgesloten. De Mercedes-coureur zette een 1:26.722 en bleef daarmee Kimi Räikkönen 0,08 seconde voor. Brendon Hartley crashte zwaar na een breuk in zijn wielophanging.

GP van Groot-Brittannië: Vettel snelste, Grosjean en Verstappen crashen
6 jul
2018
Door: admin

GP van Groot-Brittannië: Vettel snelste, Grosjean en Verstappen crashen »

Sebastian Vettel heeft op vrijdag in Silverstone de vrije trainingen op vrijdag voor de Grand Prix van Groot-Brittannië als snelste afgesloten. Hij bleef met een 1:27.552 Lewis Hamilton 0,187 seconde voor. Romain Grosjean en Max Verstappen crashten.

GP van Oostenrijk: Verstappen wint, beide Mercedes-coureurs vallen uit
1 jul
2018
Door: admin

GP van Oostenrijk: Verstappen wint, beide Mercedes-coureurs vallen uit »

Max Verstappen heeft op zondag op het thuiscircuit van Red Bull de Grand Prix van Oostenrijk gewonnen. De Nederlander kwam aan de leiding na een goed geanticipeerde pitstop onder de virtual safety car in een race waarin beide Mercedes-coureurs zouden uitvallen.

GP van Oostenrijk: Bottas naar pole, Verstappen vijfde
30 jun
2018
Door: admin

GP van Oostenrijk: Bottas naar pole, Verstappen vijfde »

Valtteri Bottas heeft op zaterdag op de Red Bull Ring pole-position gepakt voor de Grand Prix van Oostenrijk. De Mercedes-coureur was in 1:03.130 zijn teamgenoot Lewis Hamilton 0,019 seconde te snel af. Max Verstappen eindigde met de vijfde tijd.