Home » Reports
GP van Groot-Brittannië: Hamilton wint, Vettel 7e na lekke band
16 jul
2017
Door: admin

GP van Groot-Brittannië: Hamilton wint, Vettel 7e na lekke band »

Lewis Hamilton heeft op zondag op dominante wijze de Grand Prix van Groot-Brittannië op zijn naam gebracht. De Engelsman leidde de race van start tot finish. Sebastian Vettel kende in de slotfase grote bandenproblemen en finishte als zevende. Max Verstappen eindigde als vierde.

GP van Groot-Brittannië: Hamilton sterk naar pole voor eigen publiek
15 jul
2017
Door: admin

GP van Groot-Brittannië: Hamilton sterk naar pole voor eigen publiek »

Lewis Hamilton heeft op zaterdagmiddag pole-position getraind voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. In een deels verregende sessie was de Engelsman, toen de baan eenmaal was opgedroogd ongenaakbaar in 1:26.600. Max Verstappen kwalificeerde zich als vijfde.

GP van Groot-Brittannië: Hamilton snelste in verregende training
15 jul
2017
Door: admin

GP van Groot-Brittannië: Hamilton snelste in verregende training »

Lewis Hamilton heeft op zaterdagochtend de snelste tijd gezet tijdens de deels verregende derde vrije training in Silvertstone. De Engelsman bleef in 1:28.063 Sebastian Vettel 0,032 seconde voor. Max Verstappen eindigde als achtste.

GP van Groot-Brittannië: Bottas snelste vóór Hamilton
14 jul
2017
Door: admin

GP van Groot-Brittannië: Bottas snelste vóór Hamilton »

Valtteri Bottas heeft op vrijdag op Silverstone de vrije trainingen voor de Grand Prix van Groot-Brittannië de snelste tijd gezet. De Mercedes-coureur bleef zijn teamgenoot Lewis Hamilton 0,078 seconde voor. Max Verstappen eindigde de dag als vijfde.

GP van Oostenrijk: Bottas houdt Vettel achter zich
9 jul
2017
Door: admin

GP van Oostenrijk: Bottas houdt Vettel achter zich »

Valtteri Bottas heeft op zondag de Grand Prix van Oostenrijk op zijn naam gebracht. De Fin bleef Sebastian Vettel aan de finish nipt voor met een krappe 0,6 seconde marge. Max Verstappen viel al in de eerste ronde uit na een crash en koppelingsproblemen.

GP van Oostenrijk: Bottas naar pole, Verstappen zesde
8 jul
2017
Door: admin

GP van Oostenrijk: Bottas naar pole, Verstappen zesde »

Valtteri Bottas heeft op zaterdagmiddag in Spielberg pole-position getraind voor de Grand Prix van Oostenrijk. De Fin ging uiterst koel en beheerst naar een 1:04.251. Max Verstappen bleef niet foutloos en moest genoegen nemen met P6.