Home » Reports
GP van China: Ricciardo schiet naar de overwinning
15 apr
2018
Door: admin

GP van China: Ricciardo schiet naar de overwinning »

Daniel Ricciardo heeft op zondag verrassend de Grand Prix van China gewonnen. De Red Bull Racing-coureur stoof naar de overwinning na een tactische wissel naar de zachte banden. Max Verstappen werd na een incidentrijke race als vijfde geklasseerd.

GP van China: Vettel verslaat Räikkönen voor pole
14 apr
2018
Door: admin

GP van China: Vettel verslaat Räikkönen voor pole »

Sebastian Vettel heeft op zaterdag in Shanghai pole-position behaald voor de Grand Prix van China. De Ferrari-coureur bleef Kimi Räikkönen in 1:31.095 0,087 seconde voor. Max Verstappen zette de vijfde tijd.

GP van China: Vettel naar snelste tijd in FP3, motorproblemen Ricciardo
14 apr
2018
Door: admin

GP van China: Vettel naar snelste tijd in FP3, motorproblemen Ricciardo »

Ferrari-coureur Sebastian Vettel heeft op zaterdag in 1:33.018 de snelste tijd gezet in de derde vrije training voor de Grand Prix van China. Hij zou daarmee zijn teamgenoot Kimi Räikkönen voorblijven. Daniel Ricciardo had in de sessie een groot motorprobleem.

GP van China: Hamilton 0,007 seconde voor Räikkönen
13 apr
2018
Door: admin

GP van China: Hamilton 0,007 seconde voor Räikkönen »

Lewis Hamilton heeft op vrijdag in Shanghai de vrije trainingen als snelste afgesloten. De Engelsman bleef in de tweede vrije training met een 1:33.482 Kimi Räikkönen maar 0,007 seconde voor. Max Verstappen eindigde als vijfde.

GP van Bahrein: Vettel blijft Bottas voor, Verstappen valt uit
8 apr
2018
Door: admin

GP van Bahrein: Vettel blijft Bottas voor, Verstappen valt uit »

Sebastian Vettel heeft op zondag de Grand Prix van Bahrein op zijn naam gebracht. In een zenuwslopende slotfase bleef de Ferrari-coureur Valtteri Bottas nipt voor. Max Verstappen viel uit na een touché met Lewis Hamilton.

GP van Bahrein: Vettel naar pole, Verstappen 15e na spin
7 apr
2018
Door: admin

GP van Bahrein: Vettel naar pole, Verstappen 15e na spin »

Sebastian Vettel heeft op zaterdag pole-position behaald voor de Grand Prix van Bahrein. De Ferrari-coureur zette in de slotfase van Q3 een 1:27.958. Max Verstappen viel in Q1 uit na een spin bij Turn 2 en start als 15e.