Home » Reports
GP van Brazilië: Vettel wint, Hamilton vecht zich terug
12 nov
2017
Door: admin

GP van Brazilië: Vettel wint, Hamilton vecht zich terug »

Sebastian Vettel heeft op zondag in São Paulo de Grand Prix van Brazilië op zijn naam gebracht. De Ferrari-coureur nam bij de start de leiding en zou Valtteri Bottas de gehele race achter zich houden. Max Verstappen finishte als vijfde.

GP van Brazilië: Bottas naar pole, Hamilton crasht
11 nov
2017
Door: admin

GP van Brazilië: Bottas naar pole, Hamilton crasht »

Valtteri Bottas heeft op zaterdag in Sao Paulo pole-position behaald voor de Grand Prix van Brazilië. De Fin was in 1:08.322 0,058 seconde sneller dan Sebastian Vettel. Lewis Hamilton crashte.

GP van Brazilië: Bottas houdt Mercedes bovenaan in FP3
11 nov
2017
Door: admin

GP van Brazilië: Bottas houdt Mercedes bovenaan in FP3 »

Valtteri Bottas heeft op zaterdagochtend de snelste tijd gezet in de derde vrije training voor de Grand Prix van Brazilië. In 1:09.281 bleef hij Lewis Hamilton 0,003 seconde voor. Max Verstappen kende een moeilijke sessie en eindigde als negende.

GP van Brazilië: Hamilton snelste in vrije trainingen vóór Bottas
10 nov
2017
Door: admin

GP van Brazilië: Hamilton snelste in vrije trainingen vóór Bottas »

Lewis Hamilton heeft op vrijdag in de vrije trainingen voor de Grand Prix van Brazilië de snelste tijd laten noteren. De Mercedes-coureur bleef in 1:09.515 zijn teamgenoot Valtteri Bottas 0,048 seconde voor. Max Verstappen eindigde de dag als vijfde.

GP van Mexico: Verstappen wint, Hamilton wereldkampioen
29 okt
2017
Door: admin

GP van Mexico: Verstappen wint, Hamilton wereldkampioen »

Max Verstappen heeft op zondag in Mexico City de Grand Prix van Mexico op zijn naam gebracht. De Nederlander veroverde de leiding na de start en zou die niet meer uit handen geven. Lewis Hamilton stelde met de 9e plaats aan de finish het wereldkampioenschap veilig.

GP van Mexico: Vettel verslaat Verstappen voor pole
28 okt
2017
Door: admin

GP van Mexico: Vettel verslaat Verstappen voor pole »

Sebastian Vettel heeft op zaterdagmiddag in Mexico City pole-position behaald voor de Grand Prix van Mexico. De Ferrari-coureur was in de slotfase van Q3 in 1:16.488 0,086 seconde sneller dan Max Verstappen.