Home » Reports
GP van Singapore: Hamilton wint na startcrash Ferrari’s en Verstappen
17 sep
2017
Door: admin

GP van Singapore: Hamilton wint na startcrash Ferrari’s en Verstappen »

Lewis Hamilton heeft op zondag in Singapore de Grand Prix van Singapore op zijn naam gebracht. Na de startcrash van de beide Ferrari’s en Max Verstappen was hij de lachende derde. Na twee uur racen bracht hij de Mercedes winnend aan de finish.

GP van Singapore: Vettel sensationeel op pole, Verstappen 2e
16 sep
2017
Door: admin

GP van Singapore: Vettel sensationeel op pole, Verstappen 2e »

Sebastian Vettel heeft op zaterdagavond in Marina Bay pole-position gepakt voor de Grand Prix van Singapore. In 1:39.391 hield hij op het beslissende moment de beide Red Bulls achter zich. Max Verstappen start op zondag als tweede.

GP van Singapore: Verstappen naar de snelste tijd in FP3
16 sep
2017
Door: admin

GP van Singapore: Verstappen naar de snelste tijd in FP3 »

Max Verstappen heeft de derde vrije training voor de Grand Prix van Singapore als snelste afgesloten. In 1:41.829 bleef hij Sebastian Vettel 0,072 seconde voor.

GP van Singapore: Ricciardo snelste in vrije trainingen
15 sep
2017
Door: admin

GP van Singapore: Ricciardo snelste in vrije trainingen »

Daniel Ricciardo heeft de vrije trainingen voor de Grand Prix van Singapore op vrijdag als snelste afgesloten. De Red Bull Racing-coureur maakte zich in 1:40.852 ruim een halve seconde los van de concurrentie. Max Verstappen eindigde achter zijn teamgenoot met de tweede tijd.

GP van Italië: Hamilton heerst in Monza
3 sep
2017
Door: admin

GP van Italië: Hamilton heerst in Monza »

Lewis Hamilton heeft op zondag met grote overmacht de Grand Prix van Italië op zijn naam gebracht. Mercedes domineerde in Monza compleet en behaalde een dubbelzege. Max Verstappen moest een inhaaljacht voeren na vroege schade in een duel met Felipe Massa en finishte als 10e.

GP van Italië: Hamilton naar pole in natte kwalificatie, Verstappen 2e
2 sep
2017
Door: admin

GP van Italië: Hamilton naar pole in natte kwalificatie, Verstappen 2e »

Lewis Hamilton heeft op zaterdag in een compleet verregende en lang onderbroken kwalificatie pole-position gepakt voor de Grand Prix van Italië. De Engelsman was in de slotfase in 1:35.554 uiteindelijk veruit de snelste. Max Verstappen eindigde als tweede.