Home » Specials
Kroniek van een legende
4 jun
2017
Door: admin

Kroniek van een legende »

Op 4 juni is het precies 50 jaar geleden dat een van de meest legendarische krachtbronnen uit de geschiedenis van de F1 het levenslicht zag: in de Zandvoortse duinen maakte de Cosworth DFV zijn debuut achterin de eveneens baanbrekende Lotus 49.

Exclusief: Gary Anderson: My Story – Deel 17 Het leven na de F1
23 apr
2017
Door: admin

Exclusief: Gary Anderson: My Story – Deel 17 Het leven na de F1 »

Veertig jaar geleden ging Gary Anderson aan de slag als monteur in de Formule 1. Nu blikt hij, exclusief voor F1-Planet.com, terug op zijn carrière. Deze week: het leven na de F1.

This is F1 2017
19 feb
2017
Door: admin

This is F1 2017 »

De Formule 1 staat aan de vooravond van een revolutie. Sneller, spectaculairder en uitdagender dan ooit. Dat is het credo van de F1 in 2017 en daar liggen ingrijpende reglementswijzigingen aan ten grondslag.

Wheels and Deals
29 jan
2017
Door: admin

Wheels and Deals »

Bernie Ecclestone was bijna vijftig jaar lang de kapitein van het vlaggenschip dat Formule 1 heet. Een terugblik op zijn opmerkelijke carrière.

Review: Total Competition – Ross Brawn en Adam Parr
4 dec
2016
Door: admin

Review: Total Competition – Ross Brawn en Adam Parr »

Voormalig Williams CEO Adam Parr en voormalig teambaas Ross Brawn sloegen de handen ineen voor een fascinerend boek over strategie in de Formule 1: ‘Total Competition: Lessons in Strategy from Formula One’.

Exclusief: Gary Anderson: My Story – Deel 16: Terugkeer naar Jordan
25 sep
2016
Door: admin

Exclusief: Gary Anderson: My Story – Deel 16: Terugkeer naar Jordan »

Veertig jaar geleden ging Gary Anderson aan de slag als monteur in de Formule 1. Nu blikt hij, exclusief voor F1-Planet.com, terug op zijn carrière. Deze week: de terugkeer naar Jordan.