Home » Specials
Jim Clark: De beste van allemaal
6 apr
2018
Door: admin

Jim Clark: De beste van allemaal »

Op 7 april is het precies 50 jaar geleden dat de Formule 1 een van haar grootste kampioenen verloor: Jim Clark was in de jaren ’60 de beste van allemaal.

Back in the Day: When it rains…
6 apr
2018
Door: admin

Back in the Day: When it rains… »

In Back in the Day gaan we terug naar Spa-Francorchamps 1963: de dag dat de hemelpoorten wagenwijd open gingen en de coureurs letterlijk moesten zien te overleven. Jim Clark reed er een van zijn beste races.

Back in the Day: Sometimes it snows in April
4 mrt
2018
Door: admin

Back in the Day: Sometimes it snows in April »

De sneeuw tijdens de eerste testweek in Barcelona zorgde voor een uitzonderlijke situatie. F1-Planet.com gaat terug naar de dag dat de F1 racete in de sneeuw: tijdens de International Trophy van 1973 op Silverstone.

Back in the Day: Alfa Romeo vs Ferrari
25 feb
2018
Door: admin

Back in the Day: Alfa Romeo vs Ferrari »

In een nieuwe serie gaat F1-Planet.com terug naar de dag van memorabele F1-momenten. Deze week: Pedralbes 1951. Toen Alfa Romeo en Ferrari streden om de wereldtitel.

Mirror, Mirror on the wall…
24 feb
2018
Door: admin

Mirror, Mirror on the wall… »

Nu de grote week van teampresentaties achter de rug is, dient de vraag zich aan: wie van de teams heeft het met hun nieuwe auto het best voor elkaar? Een exclusieve, technische analyse.

Back in the Day: de Tyrrell P34
18 feb
2018
Door: admin

Back in the Day: de Tyrrell P34 »

In een nieuwe reeks gaat F1-Planet.com terug naar de dag van bijzondere momenten in de F1-geschiedenis. Deze keer een van de opmerkelijkste presentaties: die van de Tyrrell P34.