Home » Specials
Back in the Day: de Tyrrell P34
18 feb
2018
Door: admin

Back in the Day: de Tyrrell P34 »

In een nieuwe reeks gaat F1-Planet.com terug naar de dag van bijzondere momenten in de F1-geschiedenis. Deze keer een van de opmerkelijkste presentaties: die van de Tyrrell P34.

Afscheid van een liefhebber
18 nov
2017
Door: admin

Afscheid van een liefhebber »

Felipe Massa neemt na vijftien seizoenen afscheid van de Formule 1. De Braziliaan kende een allerminst gemakkelijke loopbaan, maar wist zich desondanks steeds sterk te herpakken.

Waarom in Mexico alles klopte voor Max Verstappen
1 nov
2017
Door: admin

Waarom in Mexico alles klopte voor Max Verstappen »

Max Verstappen zette de Formule 1 in het afgelopen weekend met een uiterst indrukwekkend optreden in vuur en vlam en maakte met zijn dominantie zijn grootste tegenstanders nerveus. Een analyse van een memorabel weekend.

The Red Mist: Don’t look back in anger
15 okt
2017
Door: admin

The Red Mist: Don’t look back in anger »

Het uitvallen van Sebastian Vettel in Suzuka zorgde voor een teleurstellende wending in de titelstrijd. Het team deed het af als veroorzaakt door een onbeduidend onderdeel, maar onder het oppervlak gaat een dynamiek schuil die maakt dat het bijna wel mis móest gaan.

The split second that turned the championship around
24 sep
2017
Door: admin

The split second that turned the championship around »

Het was in een split second dat de kettingreactie in gang werd gezet die leidde tot de startcrash van Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen en Max Verstappen in Singapore, maar die zou wel eens het bepalende moment van het Wereldkampioenschap kunnen zijn.

Exclusief: Gary Anderson: My Story – Deel 18 I Did It My Way
7 sep
2017
Door: admin

Exclusief: Gary Anderson: My Story – Deel 18 I Did It My Way »

Veertig jaar geleden ging Gary Anderson aan de slag als monteur in de Formule 1. Nu blikt hij, exclusief voor F1-Planet.com, terug op zijn carrière. Deze week het laatste deel.