Home » Specials
Back in the Day: Mistral Mirage
20 jun
2018
Door: admin

Back in the Day: Mistral Mirage »

De Grand Prix van Frankrijk keert in het komende weekend na 28 jaar terug naar Circuit Paul Ricard. F1-Planet.com gaat terug naar de dag van de laatste editie op het circuit in het zuiden van Frankrijk.

Back In The Day: Een bordje pasta in de pits
10 mei
2018
Door: admin

Back In The Day: Een bordje pasta in de pits »

De Grand Prix van Spanje markeert de terugkeer van de luxe motorhomes en hospitality units. Dat was jaren geleden wel anders, toen de Ferrari-monteurs een snelle lunch tot zich namen aan weerszijden van Niki Lauda’s Ferrari.

Jim Clark: De beste van allemaal
6 apr
2018
Door: admin

Jim Clark: De beste van allemaal »

Op 7 april is het precies 50 jaar geleden dat de Formule 1 een van haar grootste kampioenen verloor: Jim Clark was in de jaren ’60 de beste van allemaal.

Back in the Day: When it rains…
6 apr
2018
Door: admin

Back in the Day: When it rains… »

In Back in the Day gaan we terug naar Spa-Francorchamps 1963: de dag dat de hemelpoorten wagenwijd open gingen en de coureurs letterlijk moesten zien te overleven. Jim Clark reed er een van zijn beste races.

Back in the Day: Sometimes it snows in April
4 mrt
2018
Door: admin

Back in the Day: Sometimes it snows in April »

De sneeuw tijdens de eerste testweek in Barcelona zorgde voor een uitzonderlijke situatie. F1-Planet.com gaat terug naar de dag dat de F1 racete in de sneeuw: tijdens de International Trophy van 1973 op Silverstone.

Back in the Day: Alfa Romeo vs Ferrari
25 feb
2018
Door: admin

Back in the Day: Alfa Romeo vs Ferrari »

In een nieuwe serie gaat F1-Planet.com terug naar de dag van memorabele F1-momenten. Deze week: Pedralbes 1951. Toen Alfa Romeo en Ferrari streden om de wereldtitel.