Home » Actueel » Corinna Schumacher geeft sprankje hoop

Corinna Schumacher geeft sprankje hoop

Corinna Schumacher, de vrouw van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher, heeft de fans in een kerstboodschap een sprankje hoop gegeven als het gaat om de conditie van haar man. Michael Schumacher liep zes jaar geleden zwaar hoofdletsel op bij een ski-ongeval in de Franse Alpen. Sindsdien is er maar weinig bekend gemaakt over zijn gezondheid. De familie beschouwt het als een strikte privékwestie.

Corinna licht nu toch een heel klein tipje van de sluier op. In haar boodschap zei ze:

“Grote dingen beginnen met kleine stappen. Vele kleine steentjes kunnen een grote mozaïek vormen. Samen zijn we sterker.”

De uitspraak bleef zonder nadere toelichting. Een advocaat van de familie bevestigde drie jaar geleden dat de zevenvoudig wereldkampioen niet zelfstandig kon lopen nadat een boulevardkrant anders had beweerd.

De Duitser onderging enkele maanden geleden een stamceltransplantatie in Parijs. Hij zou op basis van schamele bevestigingen bij kennis zijn en geregeld met zijn voormalig teambaas Jean Todt naar de Grands Prix kijken.

De fanclub van de zevenvoudig wereldkampioen wil op 29 december, als het precies zes jaar geleden is dat Michael Schumacher zijn zware ski-ongeval had, een nieuwe website lanceren en een social media campagne starten die het credo “KeepFightingMichael” op social media, waarmee de zevenvoudig wereldkampioen direct na zijn zware ongeval werd aangemoedigd, een nieuwe impuls moet geven.

F1-Planet.com