Home » Actueel » Haas onthult nieuwe, zwart-gouden kleurstelling

Haas onthult nieuwe, zwart-gouden kleurstelling

Haas F1 Team komt in 2019 uit in een nieuwe kleurstelling. Het team heeft op donderdag de eerste animaties van haar in de nieuwe kleuren uitgevoerde auto onthuld.

De Haas is in de nieuwe kleurstelling volledig uitgevoerd in zwart met gouden accenten. Ze neemt daarmee de huiskleuren over van haar nieuwe hoofdsponsor Rich Energy, dat prominent op de auto, overalls en uitrusting van de coureurs en het team is vertegenwoordigd.

“Dit is de tijd van het jaar waarin je hoopt dat je met je ontwerpen goed zit en meteen competitief kunt zijn”, zegt Haas-teambaas Gene Haas, “de nieuwe auto ziet er onderscheidend uit, niet alleen door z’n kleurenschema, maar ook door de nieuwe reglementen. Hopelijk zullen de ontwerpaanpassingen die voor 2019 zijn ingevoerd het racen op het circuit verbeteren en, het belangrijkst van alles, geeft het ons een kans om meer impact te maken bij de Grands Prix.”

Teambaas Günther Steiner ziet in de komst van een hoofdsponsor, de eerste in de prille geschiedenis van het team, een bevestiging dat het team op de juiste koers zit.

“Het is belangrijk dat we progressie blijven boeken als team en dit seizoen is dat niet anders. Ons partnership met Rich Energy is opnieuw een positief voorbeeld van het feit dat we vooruit gaan als organisatie.”

“We zijn blij dat we hun kleuren op de VF-19 te zien. We verwelkomen hen bij onze gewaardeerde groep van partners in het uitnutten van de Formule 1 als wereldwijd marketing platform.”

“Hoewel we in 2018 ons beste seizoen tot nu toe hadden, toonde het jaar soms scherp aan dat we nog steeds gebieden hebben waarin we ons kunnen verbeteren. Op het circuit begon onze push voor performance al vroeg met de VF-19, onze volgende stap is om naar Spanje te gaan en onze tijd daar wijs te besteden om ons voor te bereiden op Australië.”

Rich Energy Directeur William Storey is blij met het partnership met Haas.

“Het aangaan van een samenwerking met het team heeft de bekendheid van ons merk al aanzienlijk doen toenemen. De onthulling van de kleurstelling zal ons naar weer een hoger niveau helpen.”

“Het is geweldig om de VF-10 in zwart en goud uitgevoerd te zien worden met Romain Grosjean en Kevin Magnussen in dezelfde uitrusting. We hebben nauw samengewerkt met Haas F1 Team om ervoor te zorgen dat we een goede look presenteren, een waar we heel trots op zijn om ermee de wereld over te gaan terwijl we deelnemen in de Formule 1.”

F1-Planet.com