Over F1-Planet.com

Home » Over F1-Planet.com

Wie we zijn?

F1-Planet.com. Het Nederlandstalige platform voor Formule 1 op internet. Kwalitatief, betrouwbaar, vakkundig en veelzijdig. Zo kan het onze website het beste worden omschreven. Met inmiddels een ruime ervaring en belangrijke contacten in het wereldje behoort F1-Planet.com tot de top van de Nederlandse autosport websites.

 

Wat we doen?

Met grote regelmaat publiceren we een grote diversiteit aan nieuwe artikelen en items.

Met reportages wordt teruggeblikt op de verreden races, ondersteund met foto’s en uitgebreide statistieken. In het winterseizoen worden de fans op de hoogte gehouden van de verwikkelingen in de wintertests.

Een van onze kernkwaliteiten betreft de kwaliteitsartikelen in SPECIALS. Door onze nauwe contacten in het wereldje zijn er geregeld exclusieve interviews met de coureurs en andere betrokkenen mogelijk en daarnaast passeren onderwerpen als techniek en historie, biografieën en beschouwingen met regelmaat de revue.

Daarnaast bieden we onze bezoekers een zekere meerwaarde met deskundige commentaren in de column ‘First Gear’.

Er is veel wisselende content, die het voor de bezoekers aantrekkelijk maakt om regelmatig terug te keren. Daarnaast geven de blijvende items, zoals de  uitgebreide Team profielen de site een eigen gezicht. Doordat alle artikelen die in de afgelopen acht jaar zijn verschenen direct opvraagbaar blijven, kan de bezoeker zich volledig naar zijn of haar specifieke interesse laten informeren.

Al-met-al is het na vijftien seizoenen een nog altijd ongeëvenaarde service voor het Nederlandse taalgebied op Internet. Niet voor niets staat F1-Planet.com voor Formule 1 op z’n best!