Home » Reports
GP van Singapore: Hamilton wint, Verstappen tweede
16 sep
2018
Door: admin

GP van Singapore: Hamilton wint, Verstappen tweede »

Lewis Hamilton heeft op zondag de Grand Prix van Singapore op zijn naam gebracht. De Engelsman nam vanaf pole de leiding en zou de race in het vervolg dominant controleren. Achter hem finishte Max Verstappen sterk als tweede.

GP van Singapore: Hamilton ongenaakbaar naar pole, Verstappen tweede
15 sep
2018
Door: admin

GP van Singapore: Hamilton ongenaakbaar naar pole, Verstappen tweede »

Lewis Hamilton heeft op zaterdagavond in Singapore pole-position gepakt voor de Grand Prix van Singapore. De Mercedes-coureur zette in Q3 een ongehoord snelle 1:36.015. Max Verstappen schoot in het kielzog van de Engelsman knap naar de tweede tijd.

GP van Singapore: Vettel snelste in FP3, Verstappen niet tevreden
15 sep
2018
Door: admin

GP van Singapore: Vettel snelste in FP3, Verstappen niet tevreden »

Sebastian Vettel heeft op zaterdagavond in Singapore de snelste tijd laten noteren in de derde vrije training voor de Grand Prix van Singapore. Met een 1:38.054 bleef hij Kimi Räikkönen 0,3 seconde voor. Max Verstappen kampte met motorkuren en was niet tevreden met P6.

GP van Singapore: Räikkönen snelste in vrije training, Verstappen derde
14 sep
2018
Door: admin

GP van Singapore: Räikkönen snelste in vrije training, Verstappen derde »

Kimi Räikkönen heeft op vrijdagavond in Singapore de snelste tijd van de vrije trainingen gezet voor de Grand Prix van Singapore. De Ferrari-coureur zette een 1:38.699 en bleef daarmee Lewis Hamilton 0,011 seconde voor. Max Verstappen eindigde de dag als derde.

GP van Italië: Hamilton houdt Räikkönen van thuiszege
2 sep
2018
Door: admin

GP van Italië: Hamilton houdt Räikkönen van thuiszege »

Lewis Hamilton heeft op zondag in Monza de Grand Prix van Italië op zijn naam gebracht. De Engelsman versloeg met een geraffineerd stukje teamplay van Mercedes Kimi Räikkönen voor de overwinning.

GP van Italië: Räikkönen leidt Ferrari-dubbel in kwalificatie
1 sep
2018
Door: admin

GP van Italië: Räikkönen leidt Ferrari-dubbel in kwalificatie »

Kimi Räikkönen heeft op zaterdag in Monza pole-position behaald voor de Grand Prix van Italië. De Fin was in 1:19.119 0,16 seconde sneller dan zijn teamgenoot Sebastian Vettel. Max Verstappen kwalificeerde zich als vijfde.