Home » Reports
Hungaroring in-season test dag 2: Russell sluit als snelste af
1 aug
2018
Door: admin

Hungaroring in-season test dag 2: Russell sluit als snelste af »

Mercedes juniorcoureur George Russell heeft op woensdag de tweedaagse in-season test op de Hungaroring als snelste afgesloten. De Engelsman was in 1:15.575 0,074 seconde sneller dan Kimi Räikkönen in de Ferrari en vestigde een nieuw baanrecord.

Hungaroring in-season test dag 1: Giovinazzi verbreekt baanrecord
31 jul
2018
Door: admin

Hungaroring in-season test dag 1: Giovinazzi verbreekt baanrecord »

Ferrari testcoureur Antonio Giovinazzi heeft op dinsdag bij de start van de tweedaagse in-season test in Boedapest een forse verbetering gezet van het officieuze baanrecord.

GP van Hongarije: Hamilton wint, Verstappen valt uit
29 jul
2018
Door: admin

GP van Hongarije: Hamilton wint, Verstappen valt uit »

Lewis Hamilton heeft op zondagmiddag de Grand Prix van Hongarije op zijn naam gebracht. De Engelsman leidde de race na een solide start en werd in het vervolg niet meer bedreigd voor de overwinning. Max Verstappen viel al na 5 ronden uit met motorproblemen.

GP van Hongarije: Hamilton naar pole in natte kwalificatie
28 jul
2018
Door: admin

GP van Hongarije: Hamilton naar pole in natte kwalificatie »

Lewis Hamilton heeft op zaterdagmiddag op een natte baan pole-position gepakt voor de Grand Prix van Hongarije. De Engelsman reed in de slotfase op de full wet regenband een foutloze ronde op een heel natte Hungaroring.

GP van Hongarije: Vettel houdt Ferrari bovenaan in FP3
28 jul
2018
Door: admin

GP van Hongarije: Vettel houdt Ferrari bovenaan in FP3 »

Sebastian Vettel heeft op de vroege zaterdagmiddag Ferrari aan de kop gehouden van de tijdenlijsten in de derde vrije training voor de Grand Prix van Hongarije. Vettel zette een 1:16.170 en bleef daarmee Valtteri Bottas 0,059 seconde voor. Max Verstappen eindigde als zesde.

GP van Hongarije: Vettel naar de snelste tijd, Verstappen tweede
27 jul
2018
Door: admin

GP van Hongarije: Vettel naar de snelste tijd, Verstappen tweede »

Sebastian Vettel heeft op vrijdag de snelste tijd laten noteren in de vrije trainingen voor de Grand Prix van Hongarije. De Ferrari-coureur zette een 1:16.834 en bleef Max Verstappen daarmee 0,079 seconde voor.