Home » Specials
Ricciardo: A Change of Heart
11 aug
2018
Door: admin

Ricciardo: A Change of Heart »

Daniel Ricciardo heeft de F1 op zijn grondvesten laten schudden met zijn besluit om Red Bull Racing te verlaten voor Renault. Het besluit kwam als een complete verrassing, maar onder het oppervlak speelden al langer zaken die maakten dat de honey badger uiteindelijk de sprong waagde.

Back in the Day: Mistral Mirage
20 jun
2018
Door: admin

Back in the Day: Mistral Mirage »

De Grand Prix van Frankrijk keert in het komende weekend na 28 jaar terug naar Circuit Paul Ricard. F1-Planet.com gaat terug naar de dag van de laatste editie op het circuit in het zuiden van Frankrijk.

Back In The Day: Een bordje pasta in de pits
10 mei
2018
Door: admin

Back In The Day: Een bordje pasta in de pits »

De Grand Prix van Spanje markeert de terugkeer van de luxe motorhomes en hospitality units. Dat was jaren geleden wel anders, toen de Ferrari-monteurs een snelle lunch tot zich namen aan weerszijden van Niki Lauda’s Ferrari.

Jim Clark: De beste van allemaal
6 apr
2018
Door: admin

Jim Clark: De beste van allemaal »

Op 7 april is het precies 50 jaar geleden dat de Formule 1 een van haar grootste kampioenen verloor: Jim Clark was in de jaren ’60 de beste van allemaal.

Back in the Day: When it rains…
6 apr
2018
Door: admin

Back in the Day: When it rains… »

In Back in the Day gaan we terug naar Spa-Francorchamps 1963: de dag dat de hemelpoorten wagenwijd open gingen en de coureurs letterlijk moesten zien te overleven. Jim Clark reed er een van zijn beste races.

Back in the Day: Sometimes it snows in April
4 mrt
2018
Door: admin

Back in the Day: Sometimes it snows in April »

De sneeuw tijdens de eerste testweek in Barcelona zorgde voor een uitzonderlijke situatie. F1-Planet.com gaat terug naar de dag dat de F1 racete in de sneeuw: tijdens de International Trophy van 1973 op Silverstone.