Home » Specials
Schumacher 50: His Legacy
3 jan
2019
Door: F1-Planet.com

Schumacher 50: His Legacy »

Ter gelegenheid van zijn 50e verjaardag blikken we terug op de carrière van Michael Schumacher en zijn onmetelijke betekenis voor de Formule 1.

Back in the Day:  A Samurai in the House of the Rising Sun
4 nov
2018
Door: F1-Planet.com

Back in the Day:  A Samurai in the House of the Rising Sun »

Dit weekend is het 30 jaar geleden dat Ayrton Senna in Suzuka zijn eerste wereldtitel behaalde. In controversiële omstandigheden vocht de Braziliaan zich in de McLaren vanuit een onmogelijke positie terug.

Is er nog een houden aan de meltdown van Vettel’s titelkansen?
23 sep
2018
Door: F1-Planet.com

Is er nog een houden aan de meltdown van Vettel’s titelkansen? »

Na een uitstekende start van het seizoen dreigen de titelaspiraties van Sebastian Vettel opnieuw in de tweede seizoenshelft weg te smelten. Hoe kon het gebeuren dat Vettel’s ambities in korte tijd zulke opeenvolgende dreunen te verwerken kregen en kan hij het tij nog keren?

Review: Superswede – een film over Ronnie Peterson
9 sep
2018
Door: F1-Planet.com

Review: Superswede – een film over Ronnie Peterson »

In Zweden kwam eerder dit jaar de docufilm Superswede uit over een van de snelste coureurs uit de F1-geschiedenis: Ronnie Peterson. F1-Planet.com’s Stefan Zwinkels zag hem. Lees hier zijn bevindingen.

Uit het archief: Bitter Swede Symphony
8 sep
2018
Door: F1-Planet.com

Uit het archief: Bitter Swede Symphony »

Op 11 september is het precies 40 jaar geleden dat Ronnie Peterson overleed aan de gevolgen van zijn zware ongeval in de Grand Prix van Italië. F1-Planet.com herpubliceert voor deze gelegenheid Bitter Swede Symphony, een artikel uit het rijke archief.

Ricciardo: A Change of Heart
11 aug
2018
Door: F1-Planet.com

Ricciardo: A Change of Heart »

Daniel Ricciardo heeft de F1 op zijn grondvesten laten schudden met zijn besluit om Red Bull Racing te verlaten voor Renault. Het besluit kwam als een complete verrassing, maar onder het oppervlak speelden al langer zaken die maakten dat de honey badger uiteindelijk de sprong waagde.