Home » Actueel » Verstappen: “Al het harde werken begint zich uit te betalen”

Verstappen: “Al het harde werken begint zich uit te betalen”

Max Verstappen kijkt na het succes in de Grand Prix van Oostenrijk uit naar de volgende uitdaging en die is er een van formaat: Silverstone is de bakermat van de autosport en een van de snelste circuits van de kalender. Max haalde er vorig jaar het podium en hoopt het positieve momentum van zijn overwinning mee te nemen naar Engeland.

Hij stelt dat de overwinning in Oostenrijk laat zien dat hij en het team eindelijk de vruchten kunnen plukken van het harde werken van de afgelopen maanden.

“Ik kijk uit naar Silverstone”, vertelt Verstappen, “vooral na onze overwinning in Oostenrijk vorige week. Het was een heel erg speciaal moment voor het hele team en voor Honda. Al het harde werken begint zich uit te betalen.”

“Ik geniet van Silverstone Circuit vanwege de hogesnelheidsbochten, waarvan Becketts en Maggots mijn favorieten zijn. Het is gaaf er te rijden. Ik ken het ook aardig goed, want voorafgaand aan de Formule 1 reed ik er al met een Formule 3-auto. Het is mooi al die Britse fans op de campings te zien en hun steun vanaf de tribunes te ontvangen. Er komt altijd veel publiek op af en ze behoren zeker tot de meest gepassioneerde Formule 1-fans ter wereld.”

“Omdat onze fabriek vlakbij ligt, is het ook een thuisrace voor het team, dus ik hoop dat we voortgang kunnen blijven boeken en op zondag voor iedereen een mooie show kunnen weggeven. Veel gave, snelle bochten is wat we mooi vinden en ik kan me een Formule 1-kalender zonder Britse Grand Prix niet voorstellen.”

F1-Planet.com